Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-live.nl


  Paragnosten uit Nederland - live hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-live.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ellah
  Ervaring met paragnost Ellah
  Wat een fijne, lieve vrouw is Ellah, ik ben echt geraakt door haar consult. Wat een gave heeft zij, wonderbaarlijk wat zij allemaal kon zien. Dankjewel lieve Ellah, blij dat je nog net niet uitgelogd was toen ik belde :).




Ervaring van es met paragnost Ellah   Ervaring van es met paragnost Ellah   Ervaring van es geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mayela
  Ervaring met paragnost Mayela
  Lieve mayela,
Elke keer als u mij iets verteld, kom ik er binnen een paar dagen achter wat u bedoelt. Heb zoiets nog nooit mee gemaakt. U bent eerlijk en oprecht.
Dank u wel!! F




Ervaring van F met paragnost Mayela   Ervaring van F met paragnost Mayela   Ervaring van F geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marieke
  Ervaring met paragnost Marieke
  Hallo marieke voor de 2x gebeld en terug een mooie reading had jij neemt mij twijfels weg en door jou heb ik meer zelfvertrouwen ik voel me beter in mij vel als ik praat met jou ik bel je zeker terug dank u marieke je bent een aanrader




Ervaring van Sirley met paragnost Marieke   Ervaring van Sirley met paragnost Marieke   Ervaring van Sirley geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Wauw Gunter wat bent u goed. Jammer dat mijn minuten op waren. Ik hoop dat ie voorspellingen uitkomen. Je bent een echt goede medium. Dankjewel voor het mooi gesprek. Wat ben ik blij met u.
Tot snel.




Ervaring van Elaine  met paragnost Gunter   Ervaring van Elaine  met paragnost Gunter   Ervaring van Elaine geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Er mag met recht gezegd worden dat helderziende Nina super goed is. bedankt voor advies.




Ervaring van Gemma met paragnost Nina   Ervaring van Gemma met paragnost Nina   Ervaring van Gemma geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali brengt het helder en duidelijk en heeft veel kennis van zaken. Heb al veel helderziende gesproken Gazali is zeker een van de betere naar mijn mening de beste.
Ik kijk uit naar de mooie voorspellingen.




Ervaring van Wendy met paragnost Gazali   Ervaring van Wendy met paragnost Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  John is 5 sterren waard!




Ervaring van Carine met paragnost John   Ervaring van Carine met paragnost John   Ervaring van Carine geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Super goeie lieve medium...
alles klopt wat Isha zegt
En komt ook uit!
Meer dan 5 sterren waard
Topper!





Ervaring van Safoer met paragnost Isha   Ervaring van Safoer met paragnost Isha   Ervaring van Safoer geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Net Laila gesproken, een superlieve vrouw die alles goed aanvoelt! Ze heeft me gerustgesteld en in mijn kracht gezet. Heel fijn!




Ervaring van Nadia met paragnost Laila   Ervaring van Nadia met paragnost Laila   Ervaring van Nadia geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ashalyn
  Ervaring met paragnost Ashalyn
  Lieve Ashalyn,
Zojuist heb ik een hele fijne reading gehad met u. U was erg vriendelijk en ook voorzichtig in het spreken en vertellen van bepaalde dingen. Nu is het nog even afwachten op uw voorspellingen. Ik vond onze gesprek erg fijn. Nogmaals bedankt voor uw reading!
Liefs, Alena




Ervaring van Leyna met paragnost Ashalyn   Ervaring van Leyna met paragnost Ashalyn   Ervaring van Leyna geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashalyn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  De eerste keer dat ik naar een medium belde. . Hartelijk dank voor de duidelijke uitleg. De gouden raad ga ik zeker opvolgen.




Ervaring van Sharda met paragnost MB Rhais   Ervaring van Sharda met paragnost MB Rhais   Ervaring van Sharda geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angell
  Ervaring met paragnost Angell
  Spontane, gezellige dame om mee te praten, ziet het snel en goed.




Ervaring van An met paragnost Angell   Ervaring van An met paragnost Angell   Ervaring van An geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Biba
  Ervaring met paragnost Biba
  Biba,
Ik heb je gesproken. Bedankt dat je mij antwoorden kon geven op al mijn vragen. Je hebt mij tot rust gebracht.




Ervaring van Tina met paragnost Biba   Ervaring van Tina met paragnost Biba   Ervaring van Tina geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ellah
  Ervaring met paragnost Ellah
  Zo goed dat Ellah is . Knappe paragnoste. Je bent een aanrader, vele groetjes.




Ervaring van Ludo met paragnost Ellah   Ervaring van Ludo met paragnost Ellah   Ervaring van Ludo geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jo-an
  Ervaring met paragnost Jo-an
  Super bedankt weer. Zuiver, lief en helder in reading. :)




Ervaring van Anoniem  met paragnost Jo-an   Ervaring van Anoniem  met paragnost Jo-an   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo-an  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roxy
  Ervaring met paragnost Roxy
  Super lieve vrouw. Nu afwachten wat het allemaal word . Ik bel zeker terug




Ervaring van Malika met paragnost Roxy   Ervaring van Malika met paragnost Roxy   Ervaring van Malika geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Roxy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Het is uitgekomen Lena!!!! Hij heeft mij net gebeld, ben zo blij!! bel je snel weer xx Mariska




Ervaring van Mariska met paragnost Lena   Ervaring van Mariska met paragnost Lena   Ervaring van Mariska geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Liesje
  Ervaring met paragnost Liesje
  Liesje is super goed, voorspellingen komen uit.
Aanrader om liesje te bellen! Merci liesje voor de steun!
Tamara xxx




Ervaring van Tamara  met paragnost Liesje   Ervaring van Tamara  met paragnost Liesje   Ervaring van Tamara geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Heel erg goed medium. Vertelt je niet wat je wilt horen, maar zoals het is. Voelt heel snel in, geeft eerlijk antwoord zonder informatie vooraf en zit altijd juist. Hopelijk tot snel




Ervaring van Amie met paragnost MB Rhais   Ervaring van Amie met paragnost MB Rhais   Ervaring van Amie geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Lieve Zoya, dankjewel voor je warme woorden die je mij hebt gegeven een tijd geleden. Ik ben nog steeds onder de indruk. Ik hoop binnenkort weer tijd vrij te kunnen maken om je te bellen.




Ervaring van Faith met paragnost Zoya   Ervaring van Faith met paragnost Zoya   Ervaring van Faith geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Krachtig, lief, behulpzaam en menslievend. Caroline is direct, snel, eerlijk en met het hart op de juiste plek. Top medium en grote aanrader. X.




Ervaring van Denise met paragnost Caroline   Ervaring van Denise met paragnost Caroline   Ervaring van Denise geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karlien
  Ervaring met paragnost Karlien
  Werkelijk waar prachtig wat Karlien kan, ze geeft zoveel inzichten en duidelijkheid.
Fijne stem om naar te luisteren, zeer tevreden over Paragnost Karlien.

Vol lof en een warme groet - I




Ervaring van Inge met paragnost Karlien   Ervaring van Inge met paragnost Karlien   Ervaring van Inge geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Beste Lili,

Ik kan niks anders zeggen dan dat je een warmhartige paragnost bent, dankje voor de inzichten die je mij hebt gegeven.

Veel liefs Anouk





Ervaring van Anouk met paragnost Lili   Ervaring van Anouk met paragnost Lili   Ervaring van Anouk geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Destiny
  Ervaring met paragnost Destiny
  Mijn favoriet op deze site. Ze is duidelijk en rechtstreeks. Ze zegt waar het op staat. Lieve warme positieve vrouw met hart op de juiste plek. Praat graag met jaar, zeker als je een keer down bent.




Ervaring van Carolien met paragnost Destiny   Ervaring van Carolien met paragnost Destiny   Ervaring van Carolien geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lady-Ly
  Ervaring met paragnost Lady-Ly
  Ik heb u vroeg in de middag gesproken en OMY heeft al mijn onzekerheden weggehaald. U bent heel eerlijk en zei mij ook dat als ik bij hem bleef ik een keuze gemaakt had en geen twijfel moest hebben. Ook heeft u in de kaarten geen bedrog of iemand anders gezien. Ik was na ons gesprek veel rustiger en heb een andere kijk gekregen. Dank u wel!




Ervaring van Anoniem  met paragnost Lady-Ly   Ervaring van Anoniem  met paragnost Lady-Ly   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lobke
  Ervaring met paragnost Lobke
  Echt een aanrader. Geeft zelf details. Heeft het bij het juist eind. top.




Ervaring van Diana met paragnost Lobke   Ervaring van Diana met paragnost Lobke   Ervaring van Diana geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Een TOPPER is Gazali.
veel inzichten en neemt de tijd om alles te kaderen. bedankt.




Ervaring van Ray met paragnost Gazali   Ervaring van Ray met paragnost Gazali   Ervaring van Ray geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marieke
  Ervaring met paragnost Marieke
  Beste marieke ,heel goeie reading .had perfect antw op al mijn vragen en kon veel plaatsen en je kan heel goed luisteren. en je hebt mij moed gegeven ,je hoort mij nog dolores.




Ervaring van Dolores met paragnost Marieke   Ervaring van Dolores met paragnost Marieke   Ervaring van Dolores geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jo-an
  Ervaring met paragnost Jo-an
  Helder, beknopt en spot on.Bedankt voor de fijne energie. Lieve groetjes.




Ervaring van J. met paragnost Jo-an   Ervaring van J. met paragnost Jo-an   Ervaring van J. geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo-an  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johan
  Ervaring met paragnost Johan
  Wat een mooi gesprek. Je wist alles zo goed te beschrijven van beide kanten. Je bent heel open en eerlijk en daarvoor wil ik je bedanken.




Ervaring van julia met paragnost Johan   Ervaring van julia met paragnost Johan   Ervaring van julia geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Dank voor je raad Thaiis, je hebt een aangename stem die betrouwbaar overkomt. Je bent duidelijk en eerlijk. Dank je wel voor je helder consult.
Veel liefs en licht gewenst




Ervaring van Emma met paragnost Thaiis   Ervaring van Emma met paragnost Thaiis   Ervaring van Emma geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa, heel fijn je aan de lijn te hebben gehad. Fijne dame, legt alles goed uit. tot horens




Ervaring van Eefje met paragnost Louisa   Ervaring van Eefje met paragnost Louisa   Ervaring van Eefje geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Amaai wat top medium. Ze wist alles te zeggen, ze heeft mij echt verbaast. Ik hoefde niks zeggen en ze wist alles al. Ik bel je zeker nog terug, ben blij dat ik u gesproken heb.




Ervaring van Alieda met paragnost MB Rhais   Ervaring van Alieda met paragnost MB Rhais   Ervaring van Alieda geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sara
  Ervaring met paragnost Sara
  Snel met antwoorden, houd je niet onnodig aan de lijn. Ik vind haar supergoed. In volle verwachting dat het uit mag komen.

Groet en veel liefs A




Ervaring van Anna met paragnost Sara   Ervaring van Anna met paragnost Sara   Ervaring van Anna geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cor
  Ervaring met paragnost Cor
  Lieve Cor, wat voel ik mij goed na jouw uitspraken, elke keer weer. Dank voor alles.





Ervaring van Erika met paragnost Cor   Ervaring van Erika met paragnost Cor   Ervaring van Erika geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-live.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-live.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-live.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-live.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden