Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-live.nl


  Paragnosten uit Nederland - live hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-live.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bonny
  Ervaring met paragnost Bonny
  Lieve Bonny, u bent een prachtige engel.
Ik laat u zeker weten als er contact is geweest.
Heb ook wel gelachen met u, prachtig.

Supermooie reading gehad, mijn dank is groot.



Een hele stevige knuffel van mij.




Ervaring van Happy girl met paragnost Bonny   Ervaring van Happy girl met paragnost Bonny   Ervaring van Happy girl geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Moni
  Ervaring met paragnost Moni
  Beste Moni, Bedankt voor het mooie consult. Je bent echt een goede medium, duidelijk, eerlijk en kan goed invoelen. Ik heb er vertrouwen in dat je voorspellingen zullen uitkomen. Groetjes Mim.




Ervaring van M met paragnost Moni   Ervaring van M met paragnost Moni   Ervaring van M geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissy
  Ervaring met paragnost Sissy
  Dank je wel voor uw inzichten en advies. Zeer aangename vrouw.




Ervaring van Isabel met paragnost Sissy   Ervaring van Isabel met paragnost Sissy   Ervaring van Isabel geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vera Ann
  Ervaring met paragnost Vera Ann
  Een heel mooi emailconsult mogen ontvangen. Ze is super duidelijk. Bedankt lieve Vera Ann.




Ervaring van Danielle met paragnost Vera Ann   Ervaring van Danielle met paragnost Vera Ann   Ervaring van Danielle geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Lieve Desteny bedankt weer voor je wijze raad vanmorgen ik weet wat me te doen staat. Ik bel je vt weekend weer ik ga zo slapen ontzettend moe weinig geslapen vannacht. Sorry voor de onderbreking liefs en dikke knuffel aan het beste en eerlijkste medium dat er is.




Ervaring van Danielle van t boek met paragnost Desteny   Ervaring van Danielle van t boek met paragnost Desteny   Ervaring van Danielle van t boek geplaatst op 20 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Noura
  Ervaring met paragnost Noura
  Dear Noura, I am your Italian customer, I spoke with you for the first time last night. You are really a good medium, you told me something about my life so specific that under no circumstances you could have known.and I didn't tell you anything at all about my lifestyle. I congratulate you, you have all my esteem and at this point I trust that also your predictions will come true. Greetings, Maria.




Ervaring van Maria met paragnost Noura   Ervaring van Maria met paragnost Noura   Ervaring van Maria geplaatst op 20 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Leuke en vlotte vrouw. Snel met antwoorden. Nu nog even afwachten of de voorspellingen uit gaan komen. Ze heeft de huidige situatie in ieder geval goed aangevoeld. Dank je wel voor de inzichten.




Ervaring van Yasmine met paragnost Desteny   Ervaring van Yasmine met paragnost Desteny   Ervaring van Yasmine geplaatst op 20 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Zo lola blij dat je er weer bent het was gelijk spot on en klopte helemaal wat je zag 1 ding is al uitgekomen nu de rest toppertje.




Ervaring van Mokkel met paragnost Lola   Ervaring van Mokkel met paragnost Lola   Ervaring van Mokkel geplaatst op 20 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Evs
  Ervaring met paragnost Evs
  Lieve evs wat een gesprek, eens iets helemaal anders dan de meeste op de lijn hier gebruiken. Was heel aangenaam en leerrijk om jou bezig te horen, duidelijk informatie. Ik kan jou iedereen aanraden. Gewoon top. Zoveel raakpunten en herkenningen, en goede raad die we zeker gaan opvolgen, grtjs Emiel en Angelique.




Ervaring van angelique met paragnost Evs   Ervaring van angelique met paragnost Evs   Ervaring van angelique geplaatst op 20 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Beste Jos,

Hartelijk bedankt voor uw begrip bij al mijn grote en kleine problemen.

Sonja.




Ervaring van Sonja met paragnost Jos   Ervaring van Sonja met paragnost Jos   Ervaring van Sonja geplaatst op 18 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Beste Jos, Hartelijk bedankt voor het begrip dat u steeds toont bij mijn grote en kleine problemen.




Ervaring van Sonja Van den Nest met paragnost Jos   Ervaring van Sonja Van den Nest met paragnost Jos   Ervaring van Sonja Van den Nest geplaatst op 18 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Dank je wel. Jij bent een topper.




Ervaring van Els met paragnost Lili   Ervaring van Els met paragnost Lili   Ervaring van Els geplaatst op 18 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Beste, Scherlock

U bevestigd het gene ik al wist van die man N
En voor de rest heb u ook wel gelijk.
Bedankt.




Ervaring van Rita met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Rita met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Rita geplaatst op 18 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Je hebt de situatie perfect getypeerd en ja mijn twijfel of dit kans heeft op slagen is groot, vooral omdat het nu al zolang duurt. Wat mij steunt is dat jij er blijft in geloven en helemaal niet twijfelt. Dank daarvoor.




Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Evs
  Ervaring met paragnost Evs
  Lieve EVS, Dank voor dat fijne gesprek met jou. Wat heb jij een mensenkennis. Er zat heel veel waars in wat je zei terwijl je dat niet kon weten. Ik was boos, toch had je geduld met mij en toen ik had opgehangen besefte ik dat ik helemaal rustig was geworden, door jou. Ik ben echt blij dat ik jou gebeld heb. Superbedankt en zeker tot een volgende keer.




Ervaring van PvdV met paragnost Evs   Ervaring van PvdV met paragnost Evs   Ervaring van PvdV geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Chantal
  Ervaring met paragnost Chantal
  Je hebt dan toch gelijk gekregen en je zag dit vandaag al voordat ik het je verteld had, wat er gebeurt is.
Eindelijk na al die tijd. Kijk uit naar de rest.




Ervaring van N met paragnost Chantal   Ervaring van N met paragnost Chantal   Ervaring van N geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne
  Ervaring met paragnost Anne
  Zij heeft mij uitstekend begeleid met mijn Innerlijk Kind. Een probleem waar ik heel mijn leven mee zit rond te lopen, dat heeft ze goed aangevoeld en mij alles rustig en mooi duidelijk gemaakt met de technieken die ze me heeft aangereikt. Als je meer in je Innerlijke Kracht wil komen, wil loslaten, bewuster wil worden van jezelf en de dingen die rondom jou gebeuren, bel dan zeker naar Anne. Ik ben supercontent.




Ervaring van Leonie met paragnost Anne   Ervaring van Leonie met paragnost Anne   Ervaring van Leonie geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  Lieve Micha. Bedankt voor jouw uitgebreide mailconsult dat ik van jou heb mogen ontvangen. Ik had jou een naam en een vraag gegeven.Wow. Je hebt de persoon en de huidige situatie perfect omschreven. De nagel op de kop. Ook al heb ik jou niet gesproken, ik vind jou een hele lieve dame. Je voelt haarscherp en heel zuiver aan. Heel erg onder de indruk hoe je de dingen omschrijft en brengt. Alle sterren van de hemel zijn nog te weinig om een welgemeende dank te brengen naar jou. Lieve groet.




Ervaring van S. met paragnost Micha   Ervaring van S. met paragnost Micha   Ervaring van S. geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sonja
  Ervaring met paragnost Sonja
  Sonja inmiddels 3x gesproken. Zo ook vorig jaar juli. Je zag toen al dat er een financiele meevaller zal zijn. Dit klopte ook, eind van 2020 heb ik dit ontvangen. Ook zei je dat er weinig beweging zal komen met mijn geliefde in 2020, dit klopte ook. Ik wou het toen niet geloven, maar je hebt wel gelijk. Er is idd in 2020 geen contact gekomen. Nu heb ik je gisteravond opnieuw gesproken en je zei dat het contact vrij dichtbij zal zijn. Ik heb er volle VERTROUWEN in dat dit ook gebeurt. Mag ook wel na zo'n lange tijd. Thanks Sonja. Ik houd je op de hoogte.




Ervaring van L. met paragnost Sonja   Ervaring van L. met paragnost Sonja   Ervaring van L. geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Je voelt goed aan wat er speelt en geen vraag is jou teveel. Je bent vriendelijk, behulpzaam en houdt mensen niet langer op dan nodig. Je bent een hele wijze en zuivere vrouw. Zeer betrokken ook. Weet iemand echt vooruit te helpen. Je ben een fantastische coach. Ik ga het weer op eigen natuurlijke kracht doen. Dankjewel, Rhais. Merci. Blij dat jij hier bent.




Ervaring van Fani met paragnost MB Rhais   Ervaring van Fani met paragnost MB Rhais   Ervaring van Fani geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Hoi Nina, sorry ben door mijn belminuten heen. We hadden het over mijn vlam die ik van me af heb geduwd waar ik het nu zo moeilijk mee heb. Bedankt dat je er altijd voor me bent en je luisterend oor. Liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sonja
  Ervaring met paragnost Sonja
  Hier een bericht voor Sonja. Zij heeft voor mij voorspeld dat mijn zoon binnen 2 maanden een woonplek aangeboden zou krijgen wat exact klopt. Ze ziet dingen heel goed en geeft vertrouwen. Ik ben er blij mee en wacht vol goede hoop op de andere voorspellingen. Dank je wel Sonja.




Ervaring van Reggy met paragnost Sonja   Ervaring van Reggy met paragnost Sonja   Ervaring van Reggy geplaatst op 16 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Elena
  Ervaring met paragnost Elena
  Ontzettend bedankt voor je uitgebreide mail lieve Elena. Wat fijn dat je bevestigd wat ik zelf ook al voel. Dat lijntje dat wij hebben, de liefde en vriendschap. Het is soms lastig. Een moeilijk proces. Maar ik ga je advies opvolgen. Veel liefs, S.




Ervaring van S. met paragnost Elena   Ervaring van S. met paragnost Elena   Ervaring van S. geplaatst op 16 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roxy
  Ervaring met paragnost Roxy
  Bedankt voor je duidelijke uitleg. Je bent snel maar correct en duidelijk. Je haalt er de belangrijkste zaken uit op de vragen die ik stel. Nu nog even geduld hebben en wachten tot de voorspellingen gaan uitkomen rond die tijd. Super bedankt lieve Roxy. Groetjes anoniem.




Ervaring van Vicky met paragnost Roxy   Ervaring van Vicky met paragnost Roxy   Ervaring van Vicky geplaatst op 16 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roxy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Dank voor uw mooie reading. Ik heb u net gesproken maar de verbinding verbrak voordat ik u kon bedanken. U heeft het helder en visueel verwoord. >wee schepen liggen in de haven. Groetjes G.




Ervaring van Guanita met paragnost Joke   Ervaring van Guanita met paragnost Joke   Ervaring van Guanita geplaatst op 15 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roxy
  Ervaring met paragnost Roxy
  Roxy is nieuw op deze site, ik heb een waanzinnig goede reading gehad. Ze is oprecht, zuiver en eerlijk. Veel liefs van R.




Ervaring van Anoniem met paragnost Roxy   Ervaring van Anoniem met paragnost Roxy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roxy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Lieve Sanne
Allereerst bedankt voor je in zet voor de mensheid .
En bedankt voor je goede inzicht weer, stay safe xxx.




Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R geplaatst op 15 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Wat een fijne, zuivere vrouw. Zonder voorkennis wist ze veel te vertellen. Alles klopte. In plaats van dank je wel, tot de volgende keer.




Ervaring van M met paragnost Desteny   Ervaring van M met paragnost Desteny   Ervaring van M geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Elena
  Ervaring met paragnost Elena
  Heel erg bedankt lieve Elena. De lijn werd verbroken vandaar dat ik je niet meer kon bedanken.
Je voelt voor mij zo vertrouwd aan en je hebt mij weer zulke goede inzichten gegeven.
Alles klopt weer wat je ziet voelt en hoort. Ik heb vertrouwen in jouw voorspelling die zeker gaat uitkomen. Ik heb velen gesproken maar jij steekt boven iedereen uit hier op de lijn
Tot Bellens
Liefs
The Secret Appel.




Ervaring van Appel met paragnost Elena   Ervaring van Appel met paragnost Elena   Ervaring van Appel geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk, gisteren had ik je gesproken om te laten weten dat je voorspelling over het contact uitgekomen was.
Toen vroeg je me of ik een onverwachtse rekening had ontvangen.
Ik kon me niets bedenken, maar vandaag viel hij dan toch binnen haha.




Ervaring van N met paragnost Anouk   Ervaring van N met paragnost Anouk   Ervaring van N geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Alweer 2 voorspellingen uitgekomen.




Ervaring van M met paragnost Cassandra   Ervaring van M met paragnost Cassandra   Ervaring van M geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Noura
  Ervaring met paragnost Noura
  Lieve Noura, afgelopen jaar heb je me al verschillende voorspellingen gedaan die allemaal uitgekomen zijn, op alle vlakken.
Vandaag heb ik je mogen bellen dat een belangrijke voorspelling is uitgekomen, precies zoals je zei, hij heeft toch helemaal uit zichzelf contact gelegd, wat ik totaal niet verwacht had.
Dankjewel, ik kijk uit naar de rest van je voorspellingen :).




Ervaring van N met paragnost Noura   Ervaring van N met paragnost Noura   Ervaring van N geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Noura
  Ervaring met paragnost Noura
  Voorspelling is uitgekomen. Ik vroeg of ik een bepaalde geldsom zou ontvangen. Je zei onmiddellijk dat je zag dat mijn vader eerder dan mij geld zou ontvangen. Ik kon het niet plaatsen. Ineens ja hoor, Hij werd de 21ste december betaald en ik de 22ste. Nu afwachten op je voorspelling ivm modellen contracten.




Ervaring van N met paragnost Noura   Ervaring van N met paragnost Noura   Ervaring van N geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Carola is gewoon geweldig. Ik begrijp waarom haar telefoon roodgloeiend staat. Al jaren bel ik haar en zelfs al is mijn stormachtige periode voorbij, ik kan het niet laten om haar te bellen.
Ze ziet en voelt alle dingen aan en kent je door en door. Toppertje.




Ervaring van MADAM met paragnost Carola   Ervaring van MADAM met paragnost Carola   Ervaring van MADAM geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Tineke, er is er maar eentje die altijd het bij het rechte eind heeft en dat ben jij. Soms is het lang wachten vooraleer een voorspelling van jou uitkomt maar het komt zeker en vast. Al enkele keren mogen ervaren dat ik dacht nee deze voorspelling is te zot voor woorden. Maar ja hoor ze komt voor 100 procent uit. Tineke je bent een topwijf met een gave die goud waard is.




Ervaring van Lily met paragnost Tineke   Ervaring van Lily met paragnost Tineke   Ervaring van Lily geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-live.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-live.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-live.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-live.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden