Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-live.nl


  Paragnosten uit Nederland - live hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Tineke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-live.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Wat een lieve dame met zo'n lieve stem. Tineke, je zag het helemaal zoals het is. Hopelijk komt alles binnenkort uit, eentje is al uitgekomen. Niet voor niets dat Tineke altijd bezet is. Ze is meer dan haar sterren waard.




Ervaring van Anoniem met paragnost Tineke   Ervaring van Anoniem met paragnost Tineke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Lieve Tineke, dank je voor alle steun, de inzichten en de eerlijke voorspellingen.
Ik heb er veel aan gehad. En je bent ook nog eens een lieverd. Ik bel voortaan alleen jou.




Ervaring van Maria met paragnost Tineke   Ervaring van Maria met paragnost Tineke   Ervaring van Maria geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Voorspelling van paar maand geleden nu volledig uitgekomen. Kon t op moment ni geloven maar tineke zat er wel bonk op. Ik vind t geweldig wat zij ziet alle sterren en meer waard.




Ervaring van wendy pemen met paragnost Tineke   Ervaring van wendy pemen met paragnost Tineke   Ervaring van wendy pemen geplaatst op 30 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Tineke is een ontzettend lieve vrouw en goed in het geven van inzichten. Haar voorspellingen komen uit. Zij is mijn favoriet hier op de lijn. xxx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Tineke   Ervaring van Anoniem met paragnost Tineke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Haar voorspellingen komen uit. Dank je voor de geduldige gesprekken. Een Dame en medium die spreekt uit haar hart en hetgeen zij doorkrijgt. Groetjes B.




Ervaring van Bo met paragnost Tineke   Ervaring van Bo met paragnost Tineke   Ervaring van Bo geplaatst op 25 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Super vriendelijke vrouw met zeer rustgevende stem.
Je kunt alles vragen en als Tineke het weet zegt ze dat ook altijd eerlijk
Ze draait nergens omheen is open en eerlijk.
Mijn kaartlegging van ruim half jaar terug is bijna alles wat besproken is uitgekomen .
Er kunnen nu nog steeds dingen uitkomen dus wie weet komt de rest ook uit.
Over een paar dingen had ik niet gelooft ze zouden gebeuren, en toch kwamen ze uit
Tineke is echt geweldig, ik ga haar zeker vaker bellen nog.

Grt van dierenvriend N.




Ervaring van N. met paragnost Tineke   Ervaring van N. met paragnost Tineke   Ervaring van N. geplaatst op 13 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Fijn om je weer ff te spreken. Bedankt voor je mooie legging en je luisterend oor en wijze raad. Tot bels.




Ervaring van Wendie met paragnost Tineke   Ervaring van Wendie met paragnost Tineke   Ervaring van Wendie geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Hoi Tineke, thanks voor de warme uitstraling, bij elk consult je geeft, echt, puur en geruststellend. Zonder ook maar iets te vertellen, verras je mij elke x weer met de zuivere antwoorden die je doorkrijgt. Je zet mijn ongeduld om in geduld, zeker op mijn relatievlak, en kom ik elke x terug in mijn eigen kracht. Kortom, kort en krachtig. Tot bels, lieve groetjes Bo.




Ervaring van bo met paragnost Tineke   Ervaring van bo met paragnost Tineke   Ervaring van bo geplaatst op 5 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Lieve Tineke, wat ben je toch een liefdevol persoon. Dank je wel voor het fijne gesprek. Hier kan ik mee verder. Liefs E.




Ervaring van E. met paragnost Tineke   Ervaring van E. met paragnost Tineke   Ervaring van E. geplaatst op 27 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Heb je zo net gesproken over een voorspelling die je hebt gedaan een tijdje terug. Ik zou een oude vriend tegenkomen die gevoelens voor mij had. Ik kon het niet plaatsen, omdat ik geen mannelijke contacten had. Maar ben pas een oude vriend tegengekomen en alles klopte gewoon. Wauw erg bijzonder dit. Als de rest uitkomt , laat ik het weten.




Ervaring van C met paragnost Tineke   Ervaring van C met paragnost Tineke   Ervaring van C geplaatst op 20 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Tineke is een hele lieve vrouw met grote gaven. Ze kan vertellen wat er speelt, alles klopte wat ze zag. Ik heb er veel aan gehad. Dankjewel ik bel jej graag weer.




Ervaring van Margot met paragnost Tineke   Ervaring van Margot met paragnost Tineke   Ervaring van Margot geplaatst op 20 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Wat praat ik graag met jou . Vorige voorspellingen allemaal uitgekomen .dus ik kijk uit naar de volgende. Mensen een echte aanrader. Sorry lijn werd verbroken bij ons laatste contact maar wordt vervolgd :).




Ervaring van wendy met paragnost Tineke   Ervaring van wendy met paragnost Tineke   Ervaring van wendy geplaatst op 11 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  lieve Tineke , al jaren bel ik jou en jij hebt altijd gelijk gehad. ook ben je een heel lieve vrouw rustig en tactvol danku wel xxx.




Ervaring van v met paragnost Tineke   Ervaring van v met paragnost Tineke   Ervaring van v geplaatst op 5 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Tineke dank je wel fijn om weer ff met je praten. Je voelt en ziet de dingen goed, je bent een topper. En altijd vriendelijk bel je gauw weer.




Ervaring van Wendy met paragnost Tineke   Ervaring van Wendy met paragnost Tineke   Ervaring van Wendy geplaatst op 16 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Hoi Tineke,
Ik spreek jou nu al 6 maanden en alles wat je zegt komt uit. Je bent helder en ik merk duidelijk dat je ervaren bent. De laatste bevestiging die je mij hebt gegeven spande de kroon. Ook dit is uitgekomen. Ik vind je positief, nuchter en lief. Dankjewel dat je er bent en voor het duwtje in de goede richting. (R).




Ervaring van - met paragnost Tineke   Ervaring van - met paragnost Tineke   Ervaring van - geplaatst op 4 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Lieve Tineke, you are the best. Aanrader allen. Als je haar gesproken hebt bel je nooit een ander. Niet te geloven. Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest bij Tineke. Heel erg eerlijk en wat fijn is dat dingen voorspeld zijn van een jaar gelden en uitgekomen zijn. 1000 x dank. Tot gauw lieve Tineke. Liefs je vriendinnetje .
.




Ervaring van Je vriendinnetje met paragnost Tineke   Ervaring van Je vriendinnetje met paragnost Tineke   Ervaring van Je vriendinnetje geplaatst op 13 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Tineke jij bent GEWELDIG. Heb het nog nooit eerder gezegd over iemand maar ik vind jou echt de beste. Ik denk dat ik daar alles mee heb gezegd.




Ervaring van ?? met paragnost Tineke   Ervaring van ?? met paragnost Tineke   Ervaring van ?? geplaatst op 7 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Bedankt tineke. je bent een aanrader .ben blij.




Ervaring van Wen met paragnost Tineke   Ervaring van Wen met paragnost Tineke   Ervaring van Wen geplaatst op 25 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Fijn om met tineke te praten. ze voelt en ziet de dingen goed. bedankt en bel je snel weer.




Ervaring van Wendy met paragnost Tineke   Ervaring van Wendy met paragnost Tineke   Ervaring van Wendy geplaatst op 11 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Heb Tineke al heel vaak gesproken en telkens heeft ze het bij het rechte eind .
Al voordat ik verteld heb wat er aan de hand is heeft zij het juiste antwoord al gegeven .
Zo ook met de hond Klara .

Hoop dat je nog lang op deze lijn bereikbaar blijft.

Mensen allemaal bellen naar Tineke dan merkt u zelf hoe goed zij kan helpen en voorspellen.
Echte aanrader dus.

Groetjes van een trouwe beller .




Ervaring van KLARA met paragnost Tineke   Ervaring van KLARA met paragnost Tineke   Ervaring van KLARA geplaatst op 10 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Alles komt altijd uit. Rustige stem en altijd juist
Tineke is een topper. Soms wacht ik
Uren voordat ik jou kan spreken maar t is altijd de moeite waard
Liefs je vriendinnetje .




Ervaring van Je vriendinnetje met paragnost Tineke   Ervaring van Je vriendinnetje met paragnost Tineke   Ervaring van Je vriendinnetje geplaatst op 9 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Ik heb je net gesproken . ke weet precies waar het over gaat tot in detail wist je uit te leggen wat er speelde. Ik hoop dat je voorspelling uit komt. ik laat het weten. Groetjes Yvonne.




Ervaring van Yvonne met paragnost Tineke   Ervaring van Yvonne met paragnost Tineke   Ervaring van Yvonne geplaatst op 24 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Lieve Tineke,
De afgelopen weken heb ik je meerdere keren gesproken, en iedere keer wist jij mij niet alleen gerust te stellen. alles wat je mij hebt verteld is uitgekomen, en dan ook nog op de dag dat je hebt gezegd dat het zou gebeuren. Echt ongelofelijk goed van je. Ik vind dat een bijzonder mooie gave hebt. Heel erg bedankt, groetjes J.




Ervaring van Joan met paragnost Tineke   Ervaring van Joan met paragnost Tineke   Ervaring van Joan geplaatst op 9 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Alles is uitgekomen. Wat een rust en mooie stem. Ik ga eind dit jaar verhuizen en ook trouwen. Ik weet dat dit ook gaat uitkomen zoals de rest voorspeld was en uitgekomen is. Dank lieve Tineke
You re he best xxx liefs je vriendinnetje xx.




Ervaring van diane met paragnost Tineke   Ervaring van diane met paragnost Tineke   Ervaring van diane geplaatst op 27 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Liefste Tineke,

Ik heb je al meerdere keren gebeld, en zonder dat ik nog maar een woord zeg weet je wat er aan de hand is in mijn leven. Je voelt de zaken heel goed aan. Je zachte stem en lieve persoonlijkheid stellen mij steeds gerust.
Jij bent een fantastisch medium, alsook een pracht van een vrouw.
In 1 woord TOP.




Ervaring van Ellen met paragnost Tineke   Ervaring van Ellen met paragnost Tineke   Ervaring van Ellen geplaatst op 25 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Liefste Tineke, in een woord subliem. Hoe je het iedere keer doet weet ik niet. Ik bel je zeker terug. Mensen, een aanrader.
Liefs A.




Ervaring van Anoniem met paragnost Tineke   Ervaring van Anoniem met paragnost Tineke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Lieve Tineke,
Ik ken je nu al 2 jaren. Alle voorspellingen zijn steeds uitgekomen . Eerlijk en wat een mooie rustige stem. Dank voor alles
Liefs Tineke nr 2.




Ervaring van Tinneke nr 2 met paragnost Tineke   Ervaring van Tinneke nr 2 met paragnost Tineke   Ervaring van Tinneke nr 2 geplaatst op 19 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Tineke is een top medium , behoort zeker tot de top 3 van deze site.
Heb haar inmiddels meerdere keren gesproken en er zijn al meerdere voorspellingen uitgekomen inmiddels.

Tineke zal echt alles doen om je zo goed mogelijk te helpen, met haar rustgevende warme stem stelt ze je zeker erg op je gemak

Kortom een aanrader om Tineke eens te bellen .




Ervaring van N. met paragnost Tineke   Ervaring van N. met paragnost Tineke   Ervaring van N. geplaatst op 12 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Tineke , alles komt uit bij jou. Vragen over de liefde en werk. Verder ben je een lieve vrouw die je op je gemak stelt. Top medium ben je.




Ervaring van anoniem met paragnost Tineke   Ervaring van anoniem met paragnost Tineke   Ervaring van anoniem geplaatst op 20 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Lieve Tineke, ik ben blij dat ik je gebeld hebt, je bent een warm persoon die iemand rust kan inpraten. je ziet het allemaal wel heel goed in, en je voelt de dingen heel erg goed aan. ik bel je zeker een keer terug. dank je voor de warme en wijze woorden.




Ervaring van leonie Scholting met paragnost Tineke   Ervaring van leonie Scholting met paragnost Tineke   Ervaring van leonie Scholting geplaatst op 10 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Topmedium. er is al voorspelling van haar uitgekomen. Bedankt voor je goede raad en geruststelling die je me hebt gegeven.




Ervaring van wendy met paragnost Tineke   Ervaring van wendy met paragnost Tineke   Ervaring van wendy geplaatst op 13 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Tinneke,
Heb al vaak aangename gesprekken gehad met jou. Wat je me vaak verteld over de kaartlegging geef je steeds correcte voorspellingen. Wat je zegt over tijd daar kan ik inkomen, maar er zijn zaken dat je woorden nog niet koud zijn en ze gebeuren. Hopelijk gaan wij nog aangename gsprekken hebben want je bent top.
Groetjes Christa.




Ervaring van christa met paragnost Tineke   Ervaring van christa met paragnost Tineke   Ervaring van christa geplaatst op 28 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Ha lieve Tineke, dank je. Je bent zo n lieve bijzondere vrouw gezegend met een grote gave. Zonder dat iemand wat zegt, weet jij al veel te vertellen. Wauw en het klopt en komt uit ook nog. Door jou zachte rustige stem breng je gelijk rust, mooi. Dank je x.




Ervaring van Engeltje met paragnost Tineke   Ervaring van Engeltje met paragnost Tineke   Ervaring van Engeltje geplaatst op 13 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Bedankt weer lieve Tineke. heb vertrouwen in wat je zegt en je reminder over het manifesteren blijft mij eraan helpen herinneren dat ik mijn gedachten zuiver en positief moet houden. Angst is de slechtste raadgever ;) we spreken elkaar. Xx S.




Ervaring van S. met paragnost Tineke   Ervaring van S. met paragnost Tineke   Ervaring van S. geplaatst op 27 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Lieve Tineke, het was fijn u weer te spreken, bedankt weer voor de inzichten. xxx tot snel.




Ervaring van S met paragnost Tineke   Ervaring van S met paragnost Tineke   Ervaring van S geplaatst op 17 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-live.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-live.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-live.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-live.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden