Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-live.nl


  Paragnosten uit Nederland - live hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Gunter
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-live.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter is helemaal geweldig en een gesprek met hem geeft je zoveel rust en geeft zoveel informatie.




Ervaring van M van Krimpen met paragnost Gunter   Ervaring van M van Krimpen met paragnost Gunter   Ervaring van M van Krimpen geplaatst op 13 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter u bent het allerbeste medium die ik ooit ben tegen gekomen in me leven. Zo zuiver en accuraat is niet te geloven wat u kan en doet. Integer en oprecht op hoog niveau. Eigenlijk alles wat u doet is enorm hoog niveau. U heeft daarbij ook humor en u brengt alles perfect en duidelijk over. U bent mijn kanjer en topper en dat kan niemand u afnemen. Dank u wel voor alles lieve Gunter. Voor mij, onze nummer 1. Ik raad medium Gunter echt aan. 1000 procent de moeite waard en weet waar hij het over heeft. De beste medium ever. Dank voor alles schat. Warme knuffel san en familie. Groetjes schat. San.b.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 12 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter je bent een geweldige man die altijd raak is met zijn uitspraken en waar je weggaat met een goed gevoel. Bedankt om naar mij te luisteren xx.




Ervaring van Jiska met paragnost Gunter   Ervaring van Jiska met paragnost Gunter   Ervaring van Jiska geplaatst op 28 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve Gunter, je voorspelling is uitgekomen.
Zij heeft mij vanavond toch een felicitatie verstuurd. Ik dacht dat het niet meer zou gebeuren. Toch gebeurd. Ben heel aangenaam verrast en blij. Un beso.




Ervaring van M met paragnost Gunter   Ervaring van M met paragnost Gunter   Ervaring van M geplaatst op 17 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Ik stelde dezelfde vraag aan verschillende van je collega's, maar jij Gunter was de enige die bij je eerste verklaring bleef en jawel jij hebt gelijk gekregen.
Top hoe je situaties aanvoelt en ze ook duidelijk brengt.
Mijn grote favoriet.




Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 13 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Deze man is geweldig.
Ik belde hem op, omdat ik heel diep zat in een situatie.
Hij wist mij niet alleen mooie woorden te vertellen, maar hij deed dit ook nog eens op zo een luchtige manier vol humor.
Een geschenk om mee te mogen praten, als je het licht even kwijt bent en op zoek bent naar hoop en een lach.




Ervaring van Joyce met paragnost Gunter   Ervaring van Joyce met paragnost Gunter   Ervaring van Joyce geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Ongeveer 2 jaar geleden, leerde ik deze meneer Gunter kennen op deze lijn. Ik zat in een enorme moeilijke situatie die niet makkelijk te begrijpen was. Door de lieve, oprechte en zuivere en integere medium ben ik gekomen waar ik moet zijn. Alleen al door zijn reading ging er een nieuwe wereld voor mij open. Ik kan mooie verhalen beschrijven maar voor Gunter zijn woorden niet en nooit genoeg. Hoe deze man is en hoe hij met situaties omgaat. Petje af mijn liefste Gunter. Ik ben nog nooit zo een geweldige medium als u tegen gekomen. Ben ontzettend dankbaar dat ik u heb ontmoet op deze lijn. 100 sterren zijn te weinig schat, u weet wie het zegt. Met heel mijn hart en wezen. We love you so much. Gunter is de beste en de enige echte die weet wat hij doet en hij weet waar hij het over heeft. Mi amor, muchas gracias. Heel veel liefde en knuffels San.b en familie.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 18 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Op 11 juni kreeg ik van Gunter via de mail antwoord op mijn vraag. Wat deze man uit enkel 2 namen met geboortedata kan halen is niet te bevatten. Daarnaast heeft hij nog een 2-tal byzonderheden toegevoegd. Op grond hiervan heb ik een telefonisch consult met hem gehad.
Ik kan niet anders zeggen dan, Gunter ik vind je van grote klasse. Mij ga je zeker terug horen. Hartelijk dank.




Ervaring van Joke met paragnost Gunter   Ervaring van Joke met paragnost Gunter   Ervaring van Joke geplaatst op 24 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Sorry Gunter, ik viel weg. Ontzettend bedankt voor het fijne gesprek. Eerste keer dat ik met jou belde, maar wat weet jij veel te vertellen uit jezelf. Ik hou je op de hoogte hoe alles gaat verlopen op het gebied van de liefde. Liefs.




Ervaring van S. met paragnost Gunter   Ervaring van S. met paragnost Gunter   Ervaring van S. geplaatst op 17 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Heb veel mediums op deze site gesproken, but Gunter.YOUR THE BEST. Humor, vriendelijk, eerlijk en loep zuiver. Ga zo door. Veel dank en groet.




Ervaring van Samira met paragnost Gunter   Ervaring van Samira met paragnost Gunter   Ervaring van Samira geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Al meer dan 1jr mijn steun en toeverlaat. Je voelt dingen heel sterk aan en vaak komen ze ook uit.
Er is maar 1 ding dat maar niet wil uitkomen en ik ben erg benieuwd of je ook daarin gelijk gaat krijgen.




Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Op het pad van je leven kom je soms een speciaal persoon tegen. Een persoon waar je voortdurend aan denkt omdat die persoon jou altijd haar/zijn liefde schenkt. Die altijd voor je klaar staat zelfs als het iets minder met je gaat met de hulp van die persoon kun je alles weer aan. Als je valt help zij/hij je weer met opstaan, ze drogen je tranen van verdriet en geven je dan net dat ene zetje. Zodat ook jij weer van het leven geniet, die persoon slaat ook vaak een arm om je heen
en verteld je alles komt goed. Maar heb geduld het gaat niet meteen
blijf geloven in jouw dromen. Want geluk en liefde zal ook weer in jouw leven komen. Ik kwam tegen op mijn levenspad zon persoon
bedankt voor je steun en liefde. Het heeft veranderd in positieve zin.




Ervaring van R met paragnost Gunter   Ervaring van R met paragnost Gunter   Ervaring van R geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Liefste Gunter. Je geeft rust, vertrouwen en een goed gevoel. Beste medium die ze hier op de site hebben. Doe zo voort je bent een topper. Dikke knuf xxx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Gunter   Ervaring van Anoniem met paragnost Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Beste Gunter,
Heb je reeds meerdere malen gebeld en dus hierbij wil ik je alvast bedanken voor alles wat je al gedaan hebt. Je readings zijn van een zeer hoog niveau en je voelt de situaties enorm goed aan. Je houd de gesprekken luchtig zodanig dat je er een positief gevoel kan aan overhouden en dat siert je. Bovendien mag je ook rekenen op al je steun om de dingen naar de goed euvel te zetten.




Ervaring van Scherp met paragnost Gunter   Ervaring van Scherp met paragnost Gunter   Ervaring van Scherp geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Allerbeste Medium van de lijn meer dan 10 sterren waard.




Ervaring van Zonnetje met paragnost Gunter   Ervaring van Zonnetje met paragnost Gunter   Ervaring van Zonnetje geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  U bent de beste, en de liefste Gunter. Dank u wel voor alles. U bent in onze hart en ik wil u graag gauw weer spreken.
Gunter is de beste en betrouwbaarste medium ever. Merci merci merci.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  De allerschattigste aller liefste persoon die er bestaat. Niet alleen begrijpt hij mij, maar hij begrijpt ook dat ik het soms allemaal niet meer geloof. Ongelooflijk veel respect heb ik voor Gunter, want er bestaat er maar een. En hij weet het ;).




Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 2 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve Gunter Dank. Dank voor je mooie en lieve woorden.
Bij jou kan en mag alles besproken worden.
Vanuit je hart geef jij ons antwoorden.
Je bent een bijzondere man.
Ik bel je snel.
Lieve groet moeder Theresa.




Ervaring van Moeder theresa met paragnost Gunter   Ervaring van Moeder theresa met paragnost Gunter   Ervaring van Moeder theresa geplaatst op 27 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve lieve Gunter, het is altijd geruststellend om u te spreken. Maar daarnaast bent u een van de liefste mensen die ik ken. Altijd eerlijk en begripvol. Ik hoop op goede tijden.

Uw vaste beller(Jezus, u weet wel) xx.




Ervaring van Duitsland met paragnost Gunter   Ervaring van Duitsland met paragnost Gunter   Ervaring van Duitsland geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Er is niemand zo geweldig als Gunter, lachen dat we doen. Oneindig veel, maar dat doet hij bij iedereen ;) de beste MEDIUM. Bedankt Gunter voor mij telkens weer bij te staan x.




Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Oprecht een lieverd deze man xx.




Ervaring van S met paragnost Gunter   Ervaring van S met paragnost Gunter   Ervaring van S geplaatst op 14 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  De liefste, de beste, uniek. En zeer zuiver en puur. Oprecht, begripvol en heeft humor. Goede advies en uiterst integer. Zijn er maar een handjevol van maar deze meneer is er maar 1 van. Thank you for everything my sweet Gunter. We love you. Hele dikke knuffel San. B en familie.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 11 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter, ik kon je helaas niet meer bedanken. Maar bij deze bedankt voor het geweldige gesprek van net. Je hebt me zo laten lachen en ik zal je op de hoogte houden over deze 4 hahaha. Komt helemaal goed liefs K.




Ervaring van K. met paragnost Gunter   Ervaring van K. met paragnost Gunter   Ervaring van K. geplaatst op 9 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Beste Gunter, bedankt voor uw tijd.
Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren. Dit keer ga ik het zeker anders aanpakken en ga niet wachten. Sorry was te laat met opladen en kon het gesprek niet afmaken.




Ervaring van Voetbal met paragnost Gunter   Ervaring van Voetbal met paragnost Gunter   Ervaring van Voetbal geplaatst op 5 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  U bent de geweldigste. Ik kan weer lachen dankzij u. Onze kanjer. Geen 10 sterren maar 100 voor u. Dank dank dank. We bellen gauw. We love you Gunter. Liefs san en mams.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 3 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunther bedankt om mij te begeleiden. Jij was degene die mij in mezelf deed geloven om deze stap te zetten.




Ervaring van K met paragnost Gunter   Ervaring van K met paragnost Gunter   Ervaring van K geplaatst op 29 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gelukkige verjaardag aan de knapste man ter wereld, en de beste Medium die er bestaat, wens jou het aller beste toe want je verdient het xxx.




Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter spreek hem al jaren de beste en heel goed in zijn voorspellingen lieve mensen bel hem je zal er geen spijt van krijgen liefs aartie.




Ervaring van Aartie met paragnost Gunter   Ervaring van Aartie met paragnost Gunter   Ervaring van Aartie geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Only Gunther. De beste, hij verdient 10 sterren. xx.




Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter wat ben je toch geweldig en wat kan ik met je lachen. Hij begint met de situatie te omschrijven, exact zoals ie is, zonder dat je ook maar iets vertelt, behalve je geboortedatum. Bij elk gesprek pikt hij de liefde op, omdat dat nu heel erg bij mij speelt. Ondanks de situatie blijft hij positief, terwijl ik soms al de hoop aan het opgeven ben.
Ik heb je vanavond lang gesproken. En je omschrijving van de uiterlijke kenmerken van mijn toekomstige man/vriend, zoals je hem noemt, was echt GEWELDIG.




Ervaring van EM met paragnost Gunter   Ervaring van EM met paragnost Gunter   Ervaring van EM geplaatst op 4 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Hi Gunter,

Van de week met u gesproken over onder andere of ik nog geld terug krijg wat per ongeluk op een verkeerde oude rekening is gestort. Precies een dag later kreeg ik een bericht dat ik het geld teruggestort zou krijgen maar dat het nog even kan duren, maar diezelfde dag is het nog gestort.

Wilde je dit natuurlijk even laten weten.

Groetjes.




Ervaring van Positief-negatief meisje ;) met paragnost Gunter   Ervaring van Positief-negatief meisje ;) met paragnost Gunter   Ervaring van Positief-negatief meisje ;) geplaatst op 31 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Heb net een gesprek met deze man gehad en owww wat is deze man goed. Hij omschreef de pijn aan mijn hand zonder daar iets over gezegd te hebben, ook de miskraam die ik heb gehad. Ik heb zoveel vertrouwen in zijn toekomst Voorspellingen. Het is zo fijn om met deze man te praten,.
Ik ga je zeker nog terug bellen.




Ervaring van H. met paragnost Gunter   Ervaring van H. met paragnost Gunter   Ervaring van H. geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Wat kan ik anders zeggen dan dat deze man mij omverblaast met zijn krachten hij weet wat hij zegt en heeft ook bijna altijd gelijk. Voorspellingen komen beetje bij beetje al uit en eerlijk gezegd eng hoe hij het verwoord en hoe het degelijk zo uitkomt, vind jou een echte topper Gunter, jij verdient echt alleen maar het aller beste respect voor jou knapperd je weet wel wie.




Ervaring van R met paragnost Gunter   Ervaring van R met paragnost Gunter   Ervaring van R geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Een bijzondere medium. Ik belde hem over de liefde en wist hij direct te vertellen hoe de vork in de steel zit. Ook kon hij mijn toekomstige bruidsjurk beschrijven. Zeker de moeite en geld waard om te bellen. Ik hou je op de hoogte over de ontwikkelingen in de liefde.

Liefs, meisje dat Spaans kan spreken.




Ervaring van Anoniem met paragnost Gunter   Ervaring van Anoniem met paragnost Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  U bent de liefste, de beste. U bent bijzonder en oprecht. Is er maar 1 van, merci merci merci voor alles. Woorden schieten tekort in hoe ik u ooit kan bedanken voor uw readingen en advies ect. Eerlijk, betrouwbaar en oprecht. Voor de minder leuke dingen maar ook voor de mooie dingen die u vertelt. Nogmaals dank onze lieve Gunter. Ben super blij en dankbaar met u. Dikke kus en knuffel van mij en de familie. Wij spreken elkaar gauw weer lieverd. Dikke kus san.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 9 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-live.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-live.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-live.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-live.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden